Geniet van de zon met je eigen zonnepanelen

Abonnementen Service Uitgeverij The Optimist 6 jul 2021 Natuur & Milieu

De lente- en zomermaanden zorgen voor maar liefst 75% van alle energieopbrengst van je zonnepanelen. In de periode dat het langer licht blijft, profiteer jij dus optimaal. Je kunt namelijk direct beginnen met besparen en de verduurzaming van je huis. Dankzij de zonnepanelen wordt jouw huishouden nagenoeg CO2 neutraal. Ideaal voor het milieu en jouw portemonnee.

Al die duurzame energie kun je tijdens de hete zomermaanden goed besteden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een airco die gewoon kan blijven draaien zonder dat dit een aanslag is op jouw energierekening of het milieu? Maak dan ook optimaal gebruik van al jouw zelf opgewekte energie door zoveel mogelijk apparaten op jouw groene stroom te laten draaien. Van het koken van water in de waterkoker tot het draaien van een wasje of de vaatwasser: met elk elektrisch apparaat dat je gebruikt, bespaar je op je energierekening.

[gesponsorde boodschap]

De firma BonGo Solar bestaat sinds 2012 en staat sindsdien altijd voor kwaliteit. Dit vertellen zij zelf: ‘Wij zorgen ervoor dat u altijd voorzien bent van professioneel advies en we maken in ons assortiment alleen gebruik van A-merk producten. Met de aanschaf van onze zonnestroominstallatie bent u altijd voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied. Bij BonGo Solar heeft u meerdere keuzemogelijkheden voor de aanschaf van uw zonnepanelen: u kunt zonnepanelen kopen of zonnepanelen huren. Onze kundige monteurs zijn allemaal voorzien van de juiste certificaten. Zo garanderen wij keer op keer veiligheid en kwaliteit. Daarmee maken we duurzame energie beschikbaar voor iedereen.’

Meer informatie: www.bongosolar.nl

Abonnementen Service Uitgeverij The Optimist

Meer over Abonnementen Service Uitgeverij The Optimist >

Reacties

Geef een reactie