Dierencommunicatie, ook iets voor jou?
Uitgelicht Zingeving

Dierencommunicatie, ook iets voor jou?

The Optimist 10 apr 2019

Ben jij altijd al benieuwd geweest wat jouw huisdier te vertellen heeft? Of ben je nieuwsgierig hoe het voelt om te vliegen als een vogel of hoeveel bewustzijn een vlieg heeft? Wil je heel graag weten wat die koe in de wei denkt van het feit dat we vlees eten? Je kunt erachter komen! Het is nu mogelijk te leren om te communiceren met dieren.

Dierentolk Piek Stor en docent Petra Maartense hebben de krachten gebundeld en een eenvoudige methode ontwikkeld die ze uitleggen in een nieuwe cursus. Stor en Maartense hebben eerder samengewerkt met als resultaat het boek In de stilte hoor je alles. In dit boek schreven ze al over de mogelijkheden en het belang van communiceren met dieren. We schreven hier al over in het september/oktober nummer van The Optimist en daarnaast zijn twee filmpjes in de Daily te vinden van Stor die communiceert met dieren.

Dieren vertellen

De nieuwe samenwerking tussen Stor en Maartense borduurt voort op het boek en is ontwikkeld tot een cursus. De twee ervaringsdeskundigen zijn ervan overtuigd dat de cursus iedereen kan helpen die meer wil weten van dieren. Na het volgen van deze driedaagse cursus ben je in staat je eigen huisdier te verstaan en met allerlei andere dieren te ‘spreken’. De cursus geeft diepgang, omdat je een kanaal in jezelf opent waardoor een hele nieuwe wereld voor je opengaat. Wat dieren te vertellen hebben, is verrijkend, leerzaam en heilzaam. De wijsheid van dieren is van onschatbare waarde voor de mens.

Geef je op!

De driedelige cursus ‘Communiceren met dieren’ wordt gegeven op drie zaterdagen. Namelijk 13 april, 4 en 18 mei in Doorn, bij centrum HeelDier. Om je op te geven ga naar de website. Hier is ook meer informatie te vinden.

Het beste nieuws? U krijgt tien procent korting als u de code OPTIMIST gebruikt bij uw aanmelding.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *