De Happy Spirit Days komen eraan
Uitgelicht Zingeving

De Happy Spirit Days komen eraan

The Optimist 17 mei 2019

Voor wie de wereld van yoga, filosofie, mindfulness en meditatie wil ervaren komen de Happy Spirit Days eraan. Het intieme festival is een unieke kans voor mensen die inspiratie zoeken voor het hart en hoofd.

In een interview met The Optimist vertelt organisator Carla Begeer enthousiast over de derde editie van de Happy Spirit Days. Het driedaagse festival is sinds de eerste editie in 2017 flink gegroeid en dit jaar zijn er meer dan veertig sprekers. Van ‘soundhealers’ tot ademgoeroes en van experts in yin-yoga tot sjamanistische meditaties. Alles is te vinden en niets is te gek. Reden genoeg om erbij te zijn.

Het Happy Spirit Days festival vindt plaats van 21 tot en met 23 juni. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website en geven toegang tot drie exclusieve workshops naar keuze. De kleinschaligheid van het festival zorgt dat persoonlijke aandacht mogelijk is.

Hotspots voor workshops

Het festival verwelkomt bezoekers op een authentieke boerderij in ’t Gooi waar in vier hotspots lezingen en workshops worden gegeven. De eerste hotspot is de Stiltetent. Hier vinden optredens voor wat grotere groepen plaats en treedt bijvoorbeeld Simone Awhina op. Begeer is blij met de komst van de zangeres: ‘Haar warme, pure stem en intuïtieve klanken raken je diep in de ziel en versterken de verbindingen met je bron.’

Proactief deelnemen

De vele yoga-workshops vinden plaats in het Tuinhuis. Harpiste Laura Lotti zal een aantal van de sessies live begeleiden. In de Hooiberg ligt de aandacht op de filosofie. Stine Jensen houdt haar bekende lezing over Oosterse oplossingen voor Westerse problemen. De Indiase Kiran Sree Valsan gaat dieper in op de Ayurveda en Tonã Wong Chung vertelt over haar humoristische ‘relatie APK’.

Als laatste is er het intieme Atelier. Hier zijn verschillende kleine workshops die deelnemers proactief laten deelnemen. Denk hierbij aan het spelen van instrumenten, wandelen in de kruidentuin en volgen van meditaties.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *